10 september 2019

U bent van harte welkom in mijn atelier op Vrijdagavond: van 19 uur- 21 uur Zaterdag: van 10 uur – 17 uur

Ik toon u graag mijn nieuwe serie schilderijen, met als titel; "Desseins Eternels".

Tijdens het Open Huis kunt u zich ook vrijblijvend oriënteren op

  • Mijn schilderkunst Ik laat u graag mijn nieuwste werk zien.
  • De cursussen, meer informatie kunt u vinden onder de button. 
  • Persoonlijke coaching, meer informatie kunt u vinden onder de button.

“Ik weet van niets.” 

 “Het is niet zozeer van belang wat ik schilder of welke kleur ik kies, het gaat om wat die handeling daarna doet, wat het teweeg brengt in mijn beeldvorming. In mijn werk oefen ik in het luisteren naar het materiaal, ik oefen in het niet-doen. Ik ervaar het als een gave om vooraf onwetend te zijn en me over te kunnen geven aan leegte. Juist in die overgave  wordt het werk als het ware voor mij gemaakt. In een tijd waarin de beeldtaal steeds meer de rol inneemt van het woord vind ik het belangrijk om die stille, zintuigelijke omgang met de dingen te benadrukken.”

Deze serie werk krijgt als titel mee: “Desseins éternels”.