14 mei opening groepsexpositie in Soest (DL)

Coaching in beeld

Coaching in beeld
  • cursussen op gebied van kunstzinnige ontwikkeling.
  • individuele coaching via beelden.

Proces en stolling tot zelfbeeld

Door mijn leven en werk ben ik thuis in processen. Hoe doe je dingen, wat zijn je drijfveren? Waarom kies je zoals je kiest? Dat alles tekent zich letterlijk uit als je 'iets' maakt.
Dat iets resulteert in een beeld op het moment dat jij ernaar kijkt en er iets van vindt.
Dan is het gestold, het is iets en je vindt er iets van.

Wat vind je er dan van? Je antwoord zegt iets over wat je aannames zijn. Al je gedachten, gevoelens en je keuzes worden immers bepaald door hoe je de wereld beziet. Je ziet de wereld zoals je bent.

Wat beweegt jou en waardoor word je bewogen? Wat trilt er mee van je ouders, je familie, je cultuur? Je diepste drijfveren zijn verborgen voor je denkhoofd. Wat zijn bijvoorbeeld de beweegredenen van het levende lichaam? Je darmen? Je handen? De beweegredenen van de materie, moeder aarde, die als een jas om je past en op je past, je voedt en tot slot weer toedekt?
Weet jij veel? Ik niet. Mijn kwaliteit is dat ik thuis ben in beeldtaal. Door opmerkzaam te zijn zie ik dingen en voel ik beweegredenen, ik voel hoe iemand beweegt en handelt in een schildering bijvoorbeeld.

Schildercursussen

Ik geef cursussen aan liefhebbers van het maken van schilderkunst. Door mijn levenslange ervaring ben ik een wandelende techniek- en kennisbron. Ik gebruik een eigen methodiek in de cursus waardoor mensen leren de materie, hun handen en de beeldtaal te volgen. Waardoor er groei in creativiteit en levenslust mogelijk wordt. Dat is bijzonder fijn om mee te maken! We leren van en met elkaar, het is altijd weer fijn wanneer we de stroom herkennen. Dat maakt mijn cursussen bijzonder en werkend. Informeer vrijblijvend of zo'n cursusgroep wat voor je is.

    Individuele coaching

    Functioneer je niet lekker in je werk of leven? Heb je het gevoel dat er iets moet gebeuren?
    Ben je op zoek naar je drijfveren? Wil je een andere benadering dan alleen cognitief? Ben je nieuwsgierig naar wat je nog niet ziet?

    In mijn coachingsactiviteiten maak ik gebruik van kunstzinnige werkvormen, ik ben thuis in NLP en Enneagrammen.