Kunstveiling Arte de la Esperanza

Arte de la Esperanza is een kunstproject van de stichting Hester. De stichting zet zich in voor het bestrijden van geweld tegen vrouwen in (vooral) de Mexicaanse stad Ciudad Juárez, waar in 1998 Hester van Nierop werd vermoord. Ze steunt daarbij o.a. het werk van de plaatselijke organisatie Casa Amiga. 25 kunstenaars is gevraagd een kunstwerk beschikbaar te stellen voor een veiling. De gehele opbrengst komt ten goede aan het Project Zelfverdedigingscursus voor Vrouwen in Ciudad Juárez. Zie voor meer informatie op www.hester.nu.

Er doen mee:  Amesz Ria, Arma Ad, Bisschops Mariel, Broek Rob van de, Dongen Iris van, Ex Titia, Geurts Gonny, Herrikhuijzen Jan Jippe van, Johns Jeanne, Koetse Cis,Kuipers David,Lenger Frea, Markus Ans, Molenkamp Charlotte, Noort Maartje van den, Opstelten Ingerid, Rosing Sonja, Serno Joop, Staal Rene, Swillens Mo, Vlietstra Ineke, Voets Annemarie, Vogel Henrie, Waleson Veronica, Weishut Saskia,

De expositie wordt gehouden in het Atrium in Den Haag vanaf 11 april. Op 11 april is er een dag voor de pers en op 21 april de veiling.

Kunstveiling Arte de la Esperanza

Gepubliceerd op dinsdag 30 september 2014 « berichten